آشنایی با انواع، مزایا و مراحل اخذ ویزای اقامت در کشور استرالیا
اخذ ویزای استرالیا؛
ویزای استرالیا؛ کلید ورود به سرزمین گلهدارها
سالانه مهاجران زیادی از سراسر جهان با اهداف و مقاصد متفاوت به استرالیا مهاجرت میکنند. از جمله مهترین دلایل محبوبیت کشور استرالیا در میان مهاجران میتوان به آموزش رایگان، نظام اقتصادی پویا و طبیعت چشمنواز اشاره کرد. با توجه به تعداد زیاد متقاضیان دریافت ویزای استرالیا، دولت این کشور با در نظر گرفتن شرایط و تواناییهای متقاضیان اخذ ویزا، انواع متنوعی از ویزا را ارائه میدهد. در ادامه به بررسی شرایط و مراحل اخذ چند ویزای مهم استرالیا خواهیم پرداخت.
ویزای موقت نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار
ویزای نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار که به ویزای 188 نیز شهرت دارد به تاجران موفقی تعلق میگیرد که قصد دارند در کشور استرالیا به تجارت بپردازند. ویزای 188 استرالیا به متقاضی اجازه میدهد کسبوکاری جدید در کشور استرالیا راهاندازی کند یا کسبوکار سابق خود را در این کشور توسعه دهد. این ویزا به مدت 4 سال و 3 ماه اعتبار دارد. در صورت دریافت ویزای نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار استرالیا، میتوان برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کرد.
شرایط اخذ ویزای 188 استرالیا
کسانی که قصد دارند کسبوکار خود را در کشور استرالیا توسعه دهند، میتوانند از طریق اخذ ویزای نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار، مجوز اشتغال در این کشور را کسب کنند. برای اخذ ویزای مذکور، متقاضیان باید واجد شرایط خاصی باشند که از آن جمله میتوان به این موارد اشاره کرد:
· متقاضیان اخذ ویزای 188 استرالیا باید طی 2 سال از 4 سال مالی گذشته در کسبوکار دیگری در کشور استرالیا مشارکت کرده باشند
· متقاضیان ویزا 188 استرالیا باید مالکیت یکی از این موارد را در اختیار داشته باشند:
o حداقل 51 درصد از کسبوکاری با گردش مالی سالانه 400 هزار دلار استرالیا
o حداقل 30 درصد از کسبوکاری با گردش مالی سالانه 400 هزار دلار استرالیا
o حداقل 10 درصد از مالکیت یک شرکت سهامی عام
· متقاضیان اخذ ویزای 188 استرالیا باید مجموعا 800 هزار دلار استرالیا از داراییهای تجاری یا شخصی خود را ظرف 2 سال از تاریخ شروع ویزا به کشور استرالیا منتقل کنند
ویزای دائم نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار
ویزای 888 استرالیا یا ویزای دائم نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار، به متقاضیان اجازه میدهد کسبوکار خود را در کشور استرالیا مدیریت کنند. همچنین با اخذ این ویزا، فرد مجوز اقامت دائم در کشور استرالیا را دریافت میکند. علاوه بر این، فردی که ویزای 888 استرالیا را دریافت میکند و نیز اعضای خانواده او میتوانند برای اخذ شهروندی این کشور اقدام کنند. متقاضی دریافت ویزای 888 استرالیا، به طور کلی باید واجد یکی از این دو شرط باشد:
· برخورداری از ویزای موقت نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار (ویزای 188 استرالیا) و اجرای تعهدات مرتبط با ویزای مذکور
· برخورداری از ویزای ویژه استرالیا (زیرکلاس ویزای 444 استرالیا) یا ویزای تجاری اقامت طولانی مدت (زیرکلاس ویزای IE457) و اجرای تعهدات مرتبط با آنها
مزایای اخذ ویزای دائم نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار
متقاضیان اخذ ویزای دائم نوآوری و سرمایهگذاری در کسبوکار پس از دریافت این ویزا علاوه بر کسب مجوز اقامت دائم در کشور استرالیا، از مزایای دیگری نیز بهرهمند میشوند. برای مثال، تاجری که ویزای 888 استرالیا را دریافت کرده است میتواند به مالکیت کسبوکار خود در استرالیا ادامه دهد و آن را مدیریت کند. همچنین، این افراد میتوانند فعالیتهای تجاری خود را در کشور استرالیا ادامه دهند و در این کشور سرمایهگذاری کنند.
ویزای استعدادهای درخشان استرالیا
ویزای استعدادهای درخشان یا ویزای تلنت استرالیا، ویزای اقامت دائم در کشور استرالیا است و به کسانی تعلق میگیرد که سوابق برجسته و شناخته شدهای در عرصههای مختلف بینالمللی دارند و دستاوردهای فوقالعادهای کسب کردهاند. این ویزا برای کسانی طراحی شده است که در سطح بینالمللی به کسب دستاوردهای برجسته در زمینههای مختلف هنری، حرفهای، ورزشی، تحقیقاتی یا دانشگاهی شهرت دارند. متقاضی اخذ این ویزا باید در زمینه مورد نظر فعال باشد و از حمایت دانشگاهی برخوردار باشد. با اخذ ویزای تلنت استرالیا، متقاضی و اعضای خانواده او میتوانند مجوز اقامت دائم در کشور استرالیا را دریافت کنند.
شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تلنت استرالیا
فردی که برای دریافت گلوبال تلنت اقدام میکند باید واجد شرایطی باشد که پیش از این توسط اداره مهاجرت کشور استرالیا تعیین شدهاند. از جمله شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تلنت استرالیا میتوان به این موارد اشاره کرد:
· متقاضی باید از حمایت دانشگاهی برخوردار باشد
· متقاضی باید دستاوردهای استثنایی و برجستهای داشته باشد و در یکی از زمینههای حرفهای، هنری، ورزشی، تحقیقاتی یا دانشگاهی به رسمیت شناخته شود
· متقاضی اخذ ویزای تلنت استرالیا باید یک مدرک یا جواز دریافت شده از موسسات بینالمللی معتبر را به مسئولین مربوطه ارائه دهد
· متقاضی باید مدارکی ارائه دهد که ثابت کنند او همچنان در عرصه فعالیت خود، شخصیت برجستهای به شمار میرود
· متقاضی باید دارایی ارزشمندی برای جامعه استرالیا تلقی شود
· متقاضی باید ثابت کند که برای استخدام در حوزه فعالیت خود در کشور استرالیا مشکلی نخواهد داشت
· متقاضی باید توسط یک شهروند استرالیایی، مقیم دائم استرالیا، شهروند نیوزلندی واجد شرایط یا یک سازمان استرالیایی با شهرت ملی به عنوان فردی با استعداد در زمینهای خاص معرفی شده باشد
· متقاضی باید آزمایشهای سلامت جسم و روان را با موفقیت پشت سر بگذارد
علاوه بر موارد ذکر شده، اگر سن متقاضی کمتر از 18 سال یا بیشتر از 55 سال باشد، برای اخذ ویزای تلنت استرالیا باید به مسئولین مربوطه ثابت کند که میتواند برای جامعه استرالیا مفید باشد. علاوه بر این، افرادی که در امور امنیتی به دولت استرالیا کمک کرده و تخصص خود را در اختیار دولت این کشور قرار داده باشند، ممکن است واجد شرایط اخذ ویزای تلنت استرالیا باشند.
اخذ ویزای استرالیا در کمترین زمان ممکن
کسانی که قصد دارند وارد کشور استرالیا شوند و در این کشور زندگی یا سرمایهگذاری کنند، میتوانند با توجه به شرایط خود، نسبت به اخذ یکی از چند نوع ویزای ارائه شده توسط دولت استرالیا اقدام کنند. نکته مهم در اخذ ویزای استرالیا این است که متقاضی باید برای اخذ ویزایی اقدام کن که بیشترین تناسب را با شرایط و اهداف او داشته باشد.
موسسه مهاجرتی کانگروز با سالها تجربه در زمینه امور مهاجرتی و برخورداری از تیم متخصصین اخذ ویزای استرالیا و مهاجرت به این کشور، یکی از بهترین گزینههای پیش روی شما برای انتخاب ویزای مناسب جهت ورود به خاک استرالیا به شمار میرود. فراموش نکنید که فرآیند اخذ ویزا یک فرآیند تخصصی است و باید به متخصصین امر سپرده شود.
برچسب: ،